top of page
Zittende peddelaar

In- en outdooractiviteiten rond de plas

Logeren op het water gaat hand in hand met activiteiten op en rond de plas. Laat dus je innerlijke Tarzan - of Jane - los, zoek je favoriete in- of outdooractiviteit uit en verken al het moois dat Zuienkerke te bieden heeft. Vlotkamp is dé ideale uitvalsbasis voor een actief weekendje weg!

Fietsers in de natuur

FIetsen

In de uitgestrekte Polders kan menig flora-fanaat en ravot-liefhebber zich uitgebreid uitleven. Naast gezellig wandelen, zijn er ook fietsroutes in overvloed. Je kan je eigen route uitstippelen  of andere mooie routes ontdekken via RouteYou.

SUppen

Stand up paddling is niet alleen onstpannend, maar het is ook een stevige work-out voor je hele body. Met een paddle in je hand en een board ben je helemaal  klaar om de waterplas te verkennen. 

Ook eens proberen? Goed nieuws, want elke vrijdag om 19 uur kan je een SUP initiatie volgen.

Vrouw in een sauna

Relaxen

Nood aan onspanning? Kom relaxen en geniet van de ruime Finse sauna, verwarmde keramische ligzetels, infraroodbank voor nek- en rugverwarmingselementen en een comfortbad met bubbels/stralen/aromatherapie.

Reserveren kan je ter plaatse doen aan de balie van hotel Polderwind.

50865852542_9fd748fcee_h.jpg

CIty trippen

Citytripper? Laat je dan zeker verrassen door de toeristische (en minder toeristische) trekpleisters van Brugge. De oude binnenstad is makkelijk te bereiken met de auto, bus of fiets en biedt voor elk wat wils. 

Brugge 

7 km van Vlotkamp

bottom of page