top of page

Algemene voorwaarden

Door het maken van een reservatie bij Vlotkamp ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

 

Identificatie Vlotkamp

Vlotkamp is onderdeel van Staav Comm.V, met maatschappelijke zetel te Kleine Monikkenwerve 34, 8000 Brugge, België en ondernemingsnummer BE0758 579 194.

 

Aankomst en vertrek

Check – in: vanaf 15 u
Check – out: tot 11 u

Er is niemand aanwezig op het domein. Je krijgt vooraf alle nodige instructies om toegang te krijgen tot jouw vlot. Toch hulp nodig, dan kan je ons steeds telefonisch bereiken.

Eén dag voor aankomst krijg je een mail om online in te checken. Hierin moet akkoord worden gegaan met de voorwaarden. Indien dit niet wordt vervolledigd, kan er niet overnacht worden.

 

Annuleren/ wijzigen

Er kan tot 2 weken voor aanvang van het verblijf geannuleerd worden. In elk geval blijft een totaalbedrag van € 30 incl. btw verschuldigd. Het resterende bedrag wordt teruggestort op de kredietkaart waarmee betaald is. Als je minder dan 2 weken op voorhand wenst te annuleren blijft het volledige bedrag verschuldigd. 

De reservering kan tot 2 weken voor aanvang gewijzigd worden. Het prijsverschil wordt in rekening gebracht.

Voor elke annulatie/wijziging dient men een mail te sturen naar info@vlotkamp.be.

 

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegelaten met uitzondering van blindengeleide honden. Gelieve ons daarvan op voorhand op de hoogte te brengen.

 

Kinderen

Kinderen jonger dan 12 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene.
Je moet 18 + zijn om een vlot te reserveren.

In de tent is een bed aanwezig voor 2 personen. Er is ruimte voor 2 extra kinderen. Een slaapzak en een matje zijn zelf mee te nemen. Er worden geen kosten aangerekend voor extra kinderen.

 

Schade/ongevallen/diefstal

Vlotkamp en Polderwind zijn niet aansprakelijk voor een ongeval, diefstal of schade.

De gast is verplicht het vlot, de kano (+zwemvest en peddels) en de directe omgeving in dezelfde staat te houden als waarin de gast het heeft ontvangen. Bij schade wordt een kost aangerekend op de kredietkaart waarmee betaald is. Schade die niet van de gast is dient direct gemeld te worden, anders kan de gast er verantwoordelijk voor worden gehouden.

 

Wanneer we vast stellen dat er gerookt is in de tent, zijn we genoodzaakt om € 100 incl. btw aan te rekenen. Door de rookgeur kunnen we de tent niet verhuren aan toekomstige gasten.

 

Zwemmen

Zwemmen is niet toegelaten. Vlotkamp en Polderwind kunnen bij een overtreding van het zwemverbod niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen. Er zijn geen redders aanwezig. De vijver van Polderwind is zeer diep, waardoor zelfs het oppervlaktewater zeer koud kan zijn, wat kan leiden tot onder meer een hartstilstand, beroerte of bewusteloosheid.

De aanwezige ladder aan het vlot is uitsluitend bedoeld om veilig op het vlot te geraken nadat een persoon in het water gevallen is.

 

Alcohol en drugs

Bij drankmisbruik of drugsgebruik kan Vlotkamp de overnachting onmiddellijk beeïndigen. De klant kan hiervoor geen terugbetaling krijgen, noch een schadevergoeding eisen.

 

Niet toegelaten
Vissen,  barbecueën, koken, vuur maken, roken in de tent, muziekboxen.

 

Kano/zwemvest/peddel
Het vlot bereik je enkel door gebruik te maken van een kano. Met uitzondering van één vlot die aan de oever ligt en die niet met kano toegankelijk is, maar te voet of met rolstoel.

  • Het is verplicht deze zwemvest aan te doen bij het betreden van het wateroppervlak en deze juist aan te gespen. Neem de instructies door die je krijgt vooraf.  De kano, zwemvesten en peddels zijn inbegrepen in de prijs. De zwemvesten mogen uit eens je op het vlot bent.

  • Je krijgt de kano met naam van je vlot toegewezen.

  • Doe de kano op het strand altijd op de voorziene plaats op slot en leg hem omgekeerd zodat er geen water in kan.

  • Bevestig de kano op de juiste manier aan je vlot, zie instructies. 

 

Bij verlies of schade van een kano/zwemvest/peddel wordt het volgende aangerekend:
Zwemvest:  € 50
Peddel: € 30 per peddel
Kano:  tot € 1000

 

Slecht weer

Bij slecht weer (onweer met bliksem, hevige wind…) kan de overnachting om veiligheidsredenen eenzijdig geannuleerd worden door Vlotkamp. In zulke uitzonderlijke gevallen zal Vlotkamp de gasten zo snel mogelijk op de hoogte brengen. De reservatie wordt verplaatst naar een andere beschikbare datum of wordt terugbetaald. 

 

Rust en respect voor de omgeving

We vragen om de rust te behouden op het domein. Bij geluidsoverlast kan de overnachting beëindigd worden. De klant kan hiervoor geen terugbetaling krijgen, noch een schadevergoeding eisen. Het is ten strengste verboden om afval in het water achter te laten.

 

Overtreding regels

Bij overtreding van de regels kan de overnachting onmiddellijk en eenzijdig beëindigd worden door Vlotkamp zonder recht op terugbetaling of schadevergoeding.

Bij betreden van Domein Polderwind gaat men ook akkoord met de algemene voorwaarden van Domein Polderwind. Deze voorwaarden zijn na te lezen aan de ingang van Domein Polderwind.

 

 

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

Deze overeenkomst wordt beheerst door het Belgische recht. Elk geschil behoort tot de exclusieve bevoegdheid van de Rechtbanken te Brugge.

bottom of page