CONTACT US

Voor je ons stuurt... Misschien kunnen we je nu al helpen?

Ik slaag er niet in de betaling te voltooien of kan mijn cvc code niet vinden.


Ons online betalingssysteem accepteert momenteel enkel creditkaarten. Reserveren kan via overschrijving als je ons een mailtje stuurt met de gewenste beschikbare data. Vervolgens heeft u 1 week tijd om de betaling te voltooiien voor we de desbetreffende datum weer open zetten. Live beschikbaarheid is te vinden via de kalender op onze website.
Er verschijnen geen beschikbare vlotten als ik meer dan 2 personen invul.


Inderdaad, ons systeem beschouwt al onze vlotten als 2 persoons accomodaties. Wil je toch met de kids op het vlot ? Dat kan zeker, mits het meebrengen van extra matjes. Vink maximum 2 personen aan in de opties bij het zoeken naar beschikbare data.
Kunnen we de kids meenemen op de vlotten?


Jazeker! De de tenten op het midden van het meer zijn ca 12 m² groot en hierin staat een dubbel bed van 180 x 200 cm. Er is dus nog plaats voor ca. 2 extra matjes naast het bed. Deze dien je wel zelf te voorzien, samen met de extra reddingsvesten die je dan nodig hebt. De "Vlagzalm" is zelfs nog groter met z'n 20 m². Geschikt voor grotere gezinnen dus.
Kan ik een cadeaubon krijgen?


Dat is helaas niet mogelijk. U kunt natuurlijk altijd zelf een reservatie boeken deze cadeau doen!
Krijg ik een kano als ik de "Vlagzalm" boek?


Dit vlot ligt langs de kade en een kano is dus niet inbegrepen.

Contact

Een verrekijker nodig, op zoek naar leuke activiteiten in de buurt of heb je een andere vraag?

Contacteer ons hier, via het invulformulier!

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

We hebben je berichtje goed ontvangen!

Wegbeschrijving

Jij hebt goesting in avontuur, klimpartijen en een bijhorende overnachting op het water. Wij hebben zin om jou te ontvangen! Neem alvast je kompas bij de hand, want op een steenworp van de Brugse binnenstad, meer bepaald in Zuienkere, kan je de vlotten huren van Vlotkamp.

Hoe 'vlotjes' naar Vlotkamp geraken?

Dwars door de Polders of regelrecht door de velden, zo ga je snel en welgezind naar domein Polderwind.

1

Met fiets

Kuiten ingesmeerd? Via verschillende fietsknooppunten bereik je onze vlotten in Zuienkerke al op een halfuurtje trappen vanuit Brugge. Een mooie fietstocht en frisse gezonde zeelucht krijg je er gratis bij. 

2

Met bus

Naar Vlotkamp met de bus? Dat kan. Lijn 33 vertrekt vanuit het station van Brugge en zet je af op wandelafstand van de boomhutten. Reisduur: 30 minuten.

3

Met auto

Ook met de auto bereik je makkelijk domein Polderwind. Indien je vanuit Brugge komt: neem de R30, R9  tot aan de Blankenbergse steenweg. Na ongeveer 7 minuutjes rijden, sla je links af naar Polderwind. 

Laat je vierwieler gratis achter op de parking. 

Ziezo: nu ben je helemaal voorbereid om te gaan slapen op een vlot.