top of page

Een idyllische kampeervakantie op het water

Of je nu een avonturier in hart en nieren bent of toch een newbie als het op kamperen komt, een kampeervakantie op het water is een ware beleving die je absoluut eens gedaan moet hebben. 

 

Van 24 mei tot 22 september 2024 kan je genieten van deze bijzonder manier van kamperen op de waterplas van Domein Polderwind, middenin de West-Vlaamse Polders. 

 

Je peddelt met een kano van het strand naar een van de vlotten op het water. Fun fact: alle vlotten zijn vernoemd naar vissen uit de plas. Met een elegante - of iets minder elegante - sprong, wip je zo het ponton op. Vis alvast jouw favoriet uit de lijst en huur een van de vlotten voor een romantisch uitje met z’n twee of een originele kampeervakantie met het gezin!

 

Toch liever met je voetjes op het droge blijven? Naast de vloten óp het water, kan je er ook eentje huren aan de oever van de plas. Of snuister eens rond bij ons zusje Boomkamp, waar je kunt slapen in een boomhut.

Plattegrond Vlotkamp met situering vlotten 2.jpg

Geen kredietkaart?

Reserveren via ons boekingsplatform kan enkel met een kredietkaart. Geen probleem voor wie dit niet heeft. Vul hier het formulier in. We boeken de reservatie binnen de twee dagen voor jou in. De betaling gebeurt via overschrijving binnen de 7 dagen.

Reserveer nu
bottom of page