top of page

Van dromen in Frankrijk tot een boomhutten- en vlottencamping in eigen land

Een zomeravond in de Pyreneeën. Daar begint ons verhaal. Met een aperitief in de hand en zicht op de bergen begonnen we te dromen. Over de natuur enerzijds, maar ook over hoe machtig het zou zijn om als koppel een onderneming op poten te zetten. Hoe konden we Tobias’ kennis van vormgeving en constructies matchen met Kika’s knowhow over hotellerie en hotelwezen? Hoe konden we onze twee - toch wel uiteenlopende - werelden in één project bundelen? En toen kwam Kika’s kinderdroom naar boven: wonen in een boomhut.

 

Het vervolg is jullie welbekend: in 2020 stampten we Boomkamp uit de grond en nestelden we ons in Ryckevelde. Na een geslaagde eerste editie, verplaatsen we ons in 2021 naar Ruddervoorde waar je naast boomhutten ook boomtenten kan huren. En we zijn niet te stoppen, want in 2021 kreeg Boomkamp er een zusje bij: Vlotkamp. Geen gewone ‘camping’, maar een unieke kampeerervaring in eigen land!

Tobias Knockaert
91432780_2516144308697908_55883507796950

Tobias Knockaert

Kika Merlin

Kika Merlin

Sportief en ondernemend met steeds dezelfde drijfveer: uitdaging. Dat is Tobias a.k.a. ‘Tobi’. Als oprichter en zaakvoerder van STAAV Creative Metalworks speelt hij dagelijks met de wetten van meetkunde en fysica. Maar naast een zaak runnen, pikt hij ook graag eens een triatlon of vier mee, een dozijn voetbalmatchen en ettelijke fietstochten van een honderdtal kilometers. Personal record: 3:23, de marathon van AG Antwerpen.

Enthousiast, energiek en uitdagend. Deze spring-in-’t-veld wordt gegarandeerd je nieuwe lievelingsdier. Op werkdagen is ze te vinden als verantwoordelijke uitbating in Snuffel Hostel. In haar vrije tijd loopt ze, zwemt ze en gaat ze wandelen. Haar lekkerste specialiteiten volgens haar 3 cohousers? Hete bliksem op grootmoeders wijze en pittige Pit Bull Terriërs! (Te proeven op eigen risico.)

bottom of page