top of page

Kamperen op een vlot doe je zo! 

Help! Ik kan niet zwemmen, ik ga de eerste keer kamperen en kan ik mijn gsm wel opladen op een vlot? Geen vrees. Dankzij deze info hou je het hoofd zeker boven water! 

007-key-1.png

Zelf inchecken

Inchecken: 15u

Uitchecken: 11u

 

Eén dag voor aankomst krijg je een uitnodiging per mail om online in te checken. Van zodra jouw online check-in is afgerond krijg je een instructiemail toegestuurd met alle praktische info, inclusief een unieke toegangscode. Bij aankomst gebruik je deze code om jouw kluis te openen waarin jouw peddels en zwemvesten klaarliggen. Vervolgens ontgrendel je de kano op het strand. Via een plannetje vind je welk vlot van jou is. Toch hulp nodig, dan kan je ons steeds telefonisch bereiken.  

Wat bij slecht weer?

Bij onweer of te veel wind kan er niet gelogeerd worden op de vlotten. In zulke uitzonderlijke gevallen worden alle gasten verwittigd en kan de reservatie zonder problemen worden verplaatst naar een andere datum.

Dieren

Hoe grote dierenvrienden we ook zijn, we vinden ze niet zo leuk op het domein. Voorzie bij je thuis dus zeker opvang, dan komt de mooie natuur niet in het gedrang. 

Niemand aanwezig, wel steeds bereikbaar

Heb je vragen over je vlot of ben je op zoek naar leuke lokale adresjes in de buurt? Je kan steeds iemand telefonisch bereiken.

Ontbijt 

Schuif gezellig aan aan het buffet van hotel Polderwind. Je voorkeur bevestig en reserveer je bij aankomst aan de receptie van Polderwind of op reservatie

 

Buffet per persoon (€ 22)

 

Ontbijturen: 8 tot 10 uur

 

Prijs is niet inbegrepen in de kamerprijs en wordt bij aankomst rechtstreeks besteld en afgerekend bij hotel Polderwind. 

010-living-with-children.png

Kinderen 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Kinderen zijn dus zeker welkom. Houd er bij het plannen van je vakantie wel rekening mee dat kinderen jonger dan 12 jaar steeds vergezeld moeten worden door een volwassene. 

 

Op het kampeervlot kan geslapen worden met 2 volwassenen en 2 kinderen. Matjes en slaapzakken voor de kinderen moeten zelf worden meegenomen.

019-shower.png

Sanitaire blok

De sanitaire blok vind je aan de oever. Er zijn 2 toiletten, een douche en 2 lavabo's aanwezig. Niet helemaal back to basics dus, want er is ook warm water. Oef! 

 

Good to know: er is een eco mini-toilet voorzien op het vlot. Houd alvast in het achterhoofd dat dit toilet buiten staat en best enkel gebruikt wordt in uitzonderlijke noodgevallen. 

013-hanger.png

Lakens en handdoeken

Om te kunnen kamperen op een vlot, peddel je met een kano naar je slaapplek. Maar die kano biedt niet veel plaats voor extra bagage. Daarom willen we je niet opzadelen met het heen en weer gesjouw van stapels verse lakens en handdoeken. Deze worden gewoon door ons voorzien. Handig!

Annuleren/verplaatsen

Hopelijk hoef je je boeking niet te annuleren of te verplaatsen. Maar als er onverwachts toch iets tussenkomt, bekijk je hier best even onze annuleringsvoorwaarden.

P

Parking

Je auto, bakfiets of ander stalen ros kan je gemakkelijk - en vooral gratis - kwijt op het domein.

Eten en drank

Een actieve dag achter de rug? Zoek verkoeling in de hotelbar van Polderwind en geniet er van het verfrissend aanbod lekkere drankjes. Wie zijn buik hoort knorren, kan zijn honger stillen in het restaurant.

lamp.png

Licht

Bang in het donker? Geen vrees, want elk vlot is voorzien van een batterijlamp. Om in het donker op het domein rond te lopen is een zaklamp geen overbodige luxe.

swimming.png

Zwemmen en vissen

Hoe leuk het ook mag klinken, zwemmen en vissen zijn niet toegestaan. Gelukkig zijn er alternatieven in overvloed! Hier vind je een greep uit het aanbod in- en outdooractiviteiten op en rond de plas.

Koken en vuur maken

Kamperen op een vlot vs. koken of vuur maken… Dat is letterlijk én figuurlijk water en vuur. Je eigen potje koken of een kampvuurtje maken zijn dan ook ten strengste verboden.

?

Andere vragen

Heb je nog een vraag, maar staat het antwoord hier niet tussen? Contacteer ons!

bottom of page