Kamperen op een vlot doe je zo! 

Help! Ik kan niet zwemmen, ik ga de eerste keer kamperen en kan ik mijn gsm wel opladen op een vlot? Geen vrees. Dankzij deze info hou je het hoofd zeker boven water! 

Wat bij slecht weer?

Bij onweer of te veel wind kan er niet gelogeerd worden op de vlotten. In zulke uitzonderlijke gevallen worden alle gasten tijdig verwittigd (d.w.z. enkele dagen op voorhand)  en kan de reservatie zonder problemen worden verplaatst naar een andere datum.

Niemand aanwezig, wel steeds bereikbaar

Heb je vragen over je vlot of ben je op zoek naar leuke lokale adresjes in de buurt? Je kan steeds iemand telefonisch bereiken.

007-key-1.png

In- & uitchecken

Inchecken: 15u

Uitchecken: 11u

 

Eén dag voor aankomst krijg je een bevestigingsmail met alle praktische info. In- en uitchecken gebeurt aan de receptie van Polderwind. Daar krijg je ook een zwemvest en peddels. Met een unieke code ontgrendel je vervolgens je kano aan het strand. Via een plannetje vind je welk vlot van jou is. Bij het uitchecken geef je je zwemvest en peddels terug af aan de receptie. 

Coronamaatregelen

We raden je aan de coronamaatregelen goed door te nemen vóór je vertrekt. Zo verwacht je je zeker niet aan verrassingen. Heb je nog specifieke vragen? Stuur ons gerust een berichtje.

Ontbijt 

Schuif gezellig aan aan het buffet van hotel Polderwind. Je voorkeur bevestig en reserveer je bij aankomst aan de receptie van Polderwind.

 

Buffet per persoon (€ 16)

 

Ontbijturen: 8 tot 10 uur

 

Prijs is niet inbegrepen in de kamerprijs en wordt bij aankomst rechtstreeks besteld en afgerekend bij hotel Polderwind. 

010-living-with-children.png

Kinderen 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Kinderen zijn dus zeker welkom. Houd er bij het plannen van je vakantie wel rekening mee dat kinderen jonger dan 12 jaar steeds vergezeld moeten worden door een volwassene. 

 

Op het kampeervlot kan geslapen worden met 2 volwassenen en 2 kinderen. Matjes en slaapzakken voor de kinderen moeten zelf worden meegenomen. 

019-shower.png

Sanitaire blok

De sanitaire blok vind je achter het hotel van Polderwind. Er zijn 2 toiletten, een douche en 1 lavabo aanwezig. Niet helemaal back to basics dus, want er is ook warm water. Oef! 

 

Good to know: er is een mini-toilet voorzien op het vlot. Houd alvast in het achterhoofd dat dit toilet buiten staat en best enkel gebruikt wordt in uitzonderlijke noodgevallen. 

013-hanger.png

Lakens en handdoeken

Om te kunnen kamperen op een vlot, peddel je met een kano naar je slaapplek. Maar die kano biedt niet veel plaats voor extra bagage. Daarom willen we je niet opzadelen met het heen en weer gesjouw van stapels verse lakens en handdoeken. Deze worden gewoon door ons voorzien. Handig!

Annuleren/verplaatsen

Hopelijk hoef je je boeking niet te annuleren of te verplaatsen. Maar als er onverwachts toch iets tussenkomt, bekijk je hier best even onze annuleringsvoorwaarden.

P

Parking

Je auto, bakfiets of ander stalen ros kan je gemakkelijk - en vooral gratis - kwijt op het domein.

Eten en drank

Een actieve dag achter de rug? Zoek verkoeling in de hotelbar of pop-up bar van Polderwind en geniet er van het verfrissend aanbod lekkere drankjes. Wie zijn buik hoort knorren, kan zijn honger stillen in het restaurant.

 

Pop-up bar: 15 - 20 uur

Hotelbar: doorlopend open

Restaurant: 12 - 14 uur en 18 - 21 uur

lamp.png

Licht

Bang in het donker? Geen vrees, want elk vlot is voorzien van een batterijlamp. Om in het donker op het domein rond te lopen is een zaklamp geen overbodige luxe.

Dieren

Hoe grote dierenvrienden we ook zijn, we vinden ze niet zo leuk op het domein. Voorzie bij je thuis dus zeker opvang, dan komt de mooie natuur niet in het gedrang. 

Koken en vuur maken

Kamperen op een vlot vs. koken of vuur maken… Dat is letterlijk én figuurlijk water en vuur. Je eigen potje koken of een kampvuurtje maken zijn dan ook ten strengste verboden.

swimming.png

Zwemmen en vissen

Hoe leuk het ook mag klinken, zwemmen en vissen zijn niet toegestaan. Gelukkig zijn er alternatieven in overvloed! Hier vind je een greep uit het aanbod in- en outdooractiviteiten op en rond de plas.

?

Andere vragen

Heb je nog een vraag, maar staat het antwoord hier niet tussen? Contacteer ons!